William neví, kde mu hlava stojí. Kvůli nemocné Kate se všechno hroutí

[chooze:gallery;value:22194]

Princ William navštívil v pátek londýnský kriketový stadion The Oval. Tam oslavoval novou smlouvu Pierra Pasliera, vítěze Earshot Prize, na dodávku udržitelných obalů pro použití na sportovních místech. O zdravotním stavu své ženy princezny Kate se během akce ani slovem nezmínil, píše deník Daily Mail

Na stadion dorazil jen několik hodin poté, co se na oficiálním instagramu Williama a Kate objevily, letos poprvé, fotky princezny. Nejednalo se o ale žádné nově snímky. Všechny byly totiž pořízeny během loňského roku, tedy ještě před její operací.

William se v pátek objevil na veřejnosti navíc poprvé od té doby, co strýc jeho ženy Gary Goldsmith vstoupil do vily reality Show Big Brother. Tam se podle webu The Sun o královské rodině rozpovídal v podstatě ihned. Ve vile mimo jiné prozradil, že je ohledně Kate v kontaktu se svou sestrou Carole Middletonovou.

[chooze:article;value:545397]

"Mluvil jsem s její matkou, mojí sestrou. Má tu nejlepší péči na světě a celá rodina se spojila. Rodina je na prvním místě. Vydali prohlášení o tom, že si potřebuje vzít nějaký čas a uvidíme ji po Velikonocích," řekl Gary v reality show.

K tomu, kde princezna momentálně je, se ale vyjadřovat nechtěl. "Nechce, aby se o tom mluvilo. Takže to je poslední věc, kterou udělám. Existuje nějaký kodex etikety," uvedl. Ostatní soutěžící poté ujistil, že Kate se ke svým povinnostem vrátí. "Samozřejmě, že se vrátí," prohlásil.

[chooze:article;value:545218]

Princ William to letos opravdu nemá jednoduché. Jeho manželka v polovině ledna podstoupila nespecifikovanou operaci břicha, po které se stále zotavuje. Princ si vzal tehdy dokonce dovolenou, aby jí mohl pomoci s péčí o jejich děti – George, Charlotte a Louise.

Na začátku února ale jeho otec král Karel III. oznámil veřejnosti, že má rakovinu. William tak musel dovolenou předčasně ukončit a převzít povinnosti nejen své ženy, ale i svého otce. Další část jeho povinností potom převzala jeho žena, královna Camilla.

Po nemocné Kate se slehla zem. Ani nejbližší nevědí, kde princezna je:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.