Yenifer ze Survivoru si o Kristině nemyslí nic hezkého. Je posedlá, řekla

"Já jsem šla do té show s tím, že se budu držet ve dvojici s Martinem Carevem. A budeme vlastně taková dvojka, která nebude moc vidět," popsala Cao svoji strategii. Později ale zjistili, že jim to spolu nefunguje.

Bezpochyby si ale nesedla s Kristinou Hrbkovou. "Rozhodně nemáme stejnou krevní skupinu a v normálním životě bychom určitě nebyly kamarádky a nedokázaly bychom sedět spolu na kávě," řekla Cao.

[chooze:article;value:555786]

"Já, co se týká Kristiny, se budu držet toho, že pokud mě nenapadá nic hezkého, co bych chtěla o tom člověku říct, tak bych to ani nechtěla říkat," uvedla.  "Pokud já jí nesedla tak, aby mnou byla takhle posedlá a opakovaně moje jméno skloňovala, tak já to samé nebudu určitě dělat," dodala.

V soutěži jí podle ní pomohlo i to, že je nezadaná. "Jsi úplně emocionálně nevázaná na nikoho a přemýšlíš jenom nad přítomností a nad tou show, nad tou hrou," prozradila.

[chooze:article;value:553815]

Teď, po návratu z ostrova, se ale chystá to změnit. "Poprvé za tři roky jsem si uvědomila, že jsem připravená na další vážný vztah," řekla. "Líbí se mi muži, kteří vědí, co chtějí, mají tu mužskou energii a vyzařují sebevědomí," rozebrala svoje preference.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.