Zakladatel Milionu chvilek málem přišel o život. Hororová nehoda!

"Byli jsme asi kilometr před nájezdem na dálnici u Příbrami, jeli jsme tak 70-80, proti nám zhruba stejně rychle jelo šedivé auto. Vše vypadalo úplně obyčejně, ale náhle jsem uviděl, že něco není v pořádku," popsal děsivou nehodu na twitteru Minář. Vše se podle něj odehrálo neskutečně rychle.

Ford, který jel v protisměru, narazil do svodidel a smykem zamířil do pruhu, kde zrovna jel s kolegyní Minář v mini cooperu. "Dupnul jsem na brzdu a modlil se, ať nás mine. Nic víc jsem nemohl dělat. Vmžiku jsem viděl, že auto letí bokem přímo na nás. Během vteřiny přišel tvrdý náraz, strašná rána, pocit jakési šedohnědé clony a do toho airbagy, jako by nás něco zmáčklo, pocit dýmu, sypání skla," uvedl zakladatel spolku Milion chvilek pro demokracii.

Jeho kolegyně po nehodě z auta okamžitě vyběhla. Jemu chvíli trvalo se dostat ven. Když ale vylezl, s úlevou zjistil, že jsou oba celí. Hůř na tom ale byl řidič fordu. "Je v bezvědomí, zhroucený na sedadle. Otevírám dveře, snažím se ho probrat, ale nejde to, snažím se ho odepnout a vytáhnout, ale nejde to," zavzpomínal na hororovou situaci Minář.

[chooze:article;value:508560]

Nakonec ale i on vyvázl jen s lehkými zraněními. "Za chvilku je u něj asi pět lidí a poskytují první pomoc, sanitka je na cestě a já si znova uvědomuju, co se stalo, objímám kolegyni, která je v šoku. Nechápeme, že jsme naživu," napsal Minář. Když přijeli policisté, aktivistovi říkali, že se znova narodil.

"Na silnici 604 u obce Háje se krátce před 20. hodinou ve středu střetla dvě osobní vozidla. Do protisměru z dosud nezjištěných důvodů vjel 65letý řidič osobního vozidla značky Ford, kde narazil do protijedoucího vozidla značky Mini Cooper," potvrdila pro TN.cz policejní mluvčí Michaela Richterová. "Dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní," dodala. Všichni tři museli s lehkými zraněními do příbramské nemocnice.

Minářovi je sice líto jeho prvního auta, které koupil v roce 2019 v bazaru, je ale rád, že je v pořádku. "Teď nás bolí celý člověk, celý den jenom spíme a byl to docela šok na psychiku," poznamenal. "Mám pocit, že každý den je teď navíc," doplnil. Vyzval zároveň všechny, aby se opatrovali a jezdili pomalu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.