Zdraví Putina má viset na vlásku. Má příznaky nádoru mozku, tvrdí expert

Ruský prezident Vladimir Putin dle experta na behaviorální psychologii Justina Gasparoviče vykazuje příznaky patrné u pacientů, kteří trpí mrtvicí, migrénami, roztroušenou sklerózou a nádory mozku. "Putin údajně snáší spoustu znepokojivých příznaků, včetně silné bolesti hlavy, rozmazaného vidění a zvláštní necitlivosti jazyka a pravých končetin," řekl pro britský deník The Sun.

Pokud má Putin opravdu tyto vážné zdravotní problémy, mohlo by to podle experta mít dopad i na jeho rozhodování, úroveň stresu a celkovou psychickou kondici. O tom, že se Putin léčí s rakovinou, se spekuluje už od loňského roku. Objevily se už i názory, že jde o rakovinu štítné žlázy, žaludku, či dokonce slinivky.

[chooze:article;value:525115]

​Prezident Ruska oslavila v sobotu 71. narozeniny. Podle některých názorů jde o možná poslední narozeniny státníka. Ruský politický analytik Valery Solovey tyto teorie podpořil svým vyjádřením pro portál Khodorovsky Live, když předpověděl, že Putin kvůli svému stavu zemře do konce podzimu. Domnívá se, že v případě smrti ruského prezidenta se o tom svět dozví do několika hodin. Neuvedl však, co konkrétně se stane Putinovi osudným.

Dle odborníka na evropské záležitosti Anthonyho Gleese je také možné, že by si Putin vzal život sám, než aby čekal na převrat nebo kolaps režimu. "Možná se dívá na zlatou pistoli na svém stole a myslí si: ano, čas vypršel. Pokud je dostatečně vyděšený, tak by po té zbrani mohl sáhnout. To by byla odpověď a pro nás nový začátek," řekl profesor v rozhovoru s deníkem The Sun.

[chooze:article;value:499694]

​Podle amerických dokumentů, které unikly letos v dubnu, plánovalo údajně vedení ruské armády záměrně sabotovat válku na Ukrajině v době, kdy měl Putin začít chodit na chemoterapie. Cílem mělo být oslabení Putinovy pozice a jeho následné odstranění, popsal tehdy deník Daily Mail, co stálo v uniklých dokumentech. 

Že je konec ruského prezidenta blízko, prohlásil už v lednu tohoto roku v pořadu televize ABC šéf ukrajinské vojenské rozvědky Kyrylo Budanov. Tehdy řekl, že je šéf Kremlu těžce nemocný. "Myslím si, že zemře velmi brzy. Doufám v to," řekl Budanov.

A doplnil, že válka na Ukrajině by podle něj měla skončit ještě dříve, než ruský prezident zemře. Kreml však oficiálně žádné spekulace o nemocech Putina nepotvrdil.

Putinova ruka je celá nateklá. Vypovídá to o jeho zdraví:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.