Zdraví Václava Neckáře se zhoršilo. Bratr Jan o něm raději nechce mluvit

[chooze:gallery;value:31363]

Václav Neckář se poslední dobou drží mimo zorné pole veřejnosti, s bratrem Janem jsou ale v nepřetržitém kontaktu. "My se pravidelně vídáme každý týden. Jezdím za ním, jsme v neustálém kontaktu," popsal pro Extra.cz Jan Neckář. Jeho bratr ještě v listopadu zazpíval na udílení cen Českého slavíka.

Jenže zpěvákův stav se v poslední době zhoršil, a proto Neckář musí odpočívat. "Je to takový konstantní stav, který se nevyvíjí moc dobře. Je to prostě stáří, co se dá dělat, ty neduhy se na nás podepisují. Špatně se mu chodí a hodně odpočívá," svěřil se bratr zpěváka.

[chooze:article;value:532826]

Jeho poslední reakce však nasvědčuje tomu, že situace se stále zhoršuje, a proto o ní nechce moc mluvit. "Já k tomu, jestli se nebudete zlobit, nebudu nic říkat. Zaprvé teď nemám čas, já tady zkouším, a zatím o tom nechci mluvit," přiznal TN.cz Jan Neckář.

Václav Neckář loni v říjnu oslavil 80. narozeniny. Na počest svých kulatin uspořádal dva velkolepé koncerty, kde si s ním dokonce zazpívala i jeho dlouholetá kamarádka Marta Kubišová. Jenže na konci roku se Neckář stáhl z veřejného dění, a jeho kapela dokonce zrušila všechny koncerty.

Václav Neckář povyprávěl o své kariéře: Nechyběly ani veselé vsuvky (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.