Zdravotní potíže Jiřího Krampola. Ležel tři dny v horečkách kvůli očkování

Horečky a nevolnost, s tím musel poslední tři dny bojovat obvykle veselý moderátor Jiří Krampol. Kvůli náchylnosti k nemocím se herec nechal naočkovat, jenže ho na pár dní skolily vedlejší účinky vakcíny. "Teď tři dny ležím. Byl jsem totiž na injekci, po které jsem dostal hroznou horečku a bylo mi blbě," prozradil redakci TN.cz Jiří Krampol a dodal, že se musel pořádně vyležet.

"Jinak je mi dobře. V nemocnici mě před časem dali dohromady. Jenže před pár dny jsem byl na vakcíně na covid-19, po které mi bylo příšerně zle," vysvětlil Jiří Krampol, že vánoční pobyt ve špitále mu sice prospěl, ale očkování na koronavirus mu z počátku úplně nesedlo.

[chooze:article;value:481515]

"Už je mi líp, akorát mám zvýšenou teplotu. Pan profesor mi říkal, že potrvá i několik dní, než se všechno ustálí," řekl s chrapotem herec. Jeho lékař mu vysvětlil, že na očkování mohou lidé obvykle reagovat citlivě. 

"Do konce února nemám nic dělat. Už sice doma nezůstávám, ale bez očkování jsem nechodil mezi větší skupiny lidí. Vynechával jsem různé akce, jako jsou srazy a večírky. Teď jsem na tom ale dobře," svěřil se Jiří Krampol, který si musel kvůli zdraví udělat menší pracovní volno.

[chooze:gallery;value:29881]

Jiří Krampol oslavil 73. narozeniny. Zavzpomínal na přítele Karla Gotta (7/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.