Zemřel fotograf známých hvězd, truchlí i Borhyová. Trhá mi to srdce, přiznala

[chooze:gallery;value:34509]

V pouhých 61 letech zemřel fotograf celebrit a bývalý partner herečky Markéty Hrubešové Vladimír Štross. S informací o jeho úmrtí ve čtvrtek přišel zpravodajský web iDnes.

"Dnes dopoledne dotlouklo srdce mého nejlepšího kamaráda, úžasného člověka, skvělého fotografa Vladimíra. Vždycky říkal, že jsem jeho anděl strážný. Bohužel se mi ho v sobotu nepodařilo přemluvit, ať jede do nemocnice hned a nečeká dalších deset dní na volný pokoj na JIP," cituje portál z facebookového příspěvku jeho kamarádky.

Co přesně za úmrtím úspěšného fotografa stálo, není známo. Jeho smrt ovšem zarmoutila krásné ženy napříč českým showbyznysem. "RIP, zlato," napsala ve stories na instagramu například modelka Simona Krainová a připojila koláž z fotek, které jí fotograf pořídil. Podobně reagovala také Agáta Hanychová, která fotografa připomněla odvážným snímkem pro Playboy. 

[chooze:article;value:537896]

Před objektivem Štrossova fotoaparátu se několikrát ocitla také moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová. Tu informace o jeho smrti velmi zasáhla. "Jsou zprávy, kterým člověk nemůže uvěřit. Dozvěděla jsem se tuto velice smutnou zprávu včera těsně před Televizními novinami z médií a trhá mi to srdce," přiznala. 

"Vláďa Štross byl za mě jeden z našich nejlepších fotografů a mám na něj samé skvělé vzpomínky. Vždycky se mi s ním perfektně spolupracovalo. Byl to pro mě velmi blízký člověk. Díky našemu společnému focení jsem se seznámila s tatínkem mého syna Lucase, potkali jsme se totiž, když jsem s Vláďou fotila v Řecku kalendář," zavzpomínala. 

"Celé jeho rodině, kamarádům a všem pozůstalým vyjadřuji upřímnou soustrast. Odešel skvělý člověk," dodala Borhyová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.