Zemřela hvězda seriálu Star Trek. Prohrála boj se zákeřnou chorobou

[chooze:gallery;value:36927]

​Po dlouhém boji se zákeřnou nemocí zemřela oblíbená herečka Patti Yasutakeová, která se proslavila ztvárněním zdravotní sestry Alyssy Ogawaové v seriálu Star Trek: Nová generace. Bylo jí 70 let, informuje MirrorDo hereckého nebe odešla v pondělí 5. srpna obklopena svými blízkými.

Její smrt v úterý potvrdil její manažer Kyle Fritz. "Patti byla mou první klientkou, když jsem před více než 30 lety začínal," řekl pro portál Deadline. "Každou chvíli, kdy jsme spolu pracovali, jsme si užívali. Bude mi chybět její duch, talent a houževnatost, ale především její přátelství," dodal Fritz.

[chooze:article;value:566034]

Fanoušci herečky neskrývají na sociálních sítích lítost nad smrtí seriálové hvězdy. Jeden zavzpomínal na jejich krátké setkání, které se před lety odehrálo. "Setkal jsem se s ní v Leedsu. Líbil se jí můj černý klobouk trilby, který jsem měl, tak jsem jí ho dal jako dárek a ona ho pak chvíli nosila," napsal jeden z jejich obdivovatelů.

Jiní vyjádřili obdiv k její práci: "Velmi se mi líbilo její ztvárnění postavy Alyssy Ogawaové a rád bych ji viděl jako stálou postavu seriálu nebo jako hlavní roli ve velkém filmu," citoval dalšího fanouška oblíbené herečky Express.

Patti Yasutakeová se po sérii Star Trek objevila ještě řadě dalších seriálů a filmů, například v Hlídačích času, Kauzách z Bostonu, Odložených případech nebo Vzpomínce na budoucnost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.