Zemřela hvězda ze známého hororu. Mladá herečka (†28) podlehla rakovině

Weinsteinové byla diagnostikována rakovina vaječníků v roce 2021, tehdy jí bylo pouhých 25 let. Letos 14. května ale boj s nemocí prohrála. Smutnou zprávu potvrdila rodina na instagramu. "Zemřela v nemocnici v Torontu obklopená svými milovanými," uvedli příbuzní.

Fanoušci si mohou herečku pamatovat z hororu Carrie z roku 2013, ve kterém si zahrála po boku Chloë Grace Moretzové. Ztvárnila roli Heather. Vystupovala také s punkrockovou kapelou Killer Virgins.

[chooze:article;value:473442]

Ještě téhož roku, kdy u ní lékaři nemoc odhalili, musela podstoupit náročnou operaci. Poté svým fanouškům přiznala, že dlouhé měsíce předtím bojovala se vzácnou formou rakoviny vaječníků. Snažila se tak dodat sílu dalším nemocným.

"Rakovina může postihnout kohokoliv, jsem toho živým důkazem. Domnívám se, že pokud někdo nemocný uvidí, jak tím procházím, možná mu to dodá trochu síly. I když v životě neexistují žádné záruky, mám dobré výsledky a po léčbě mám šanci žít dlouhý a zdravý život. Chemoterapie bude moje dosud nejtěžší cesta, ale udělá mě silnější, než jsem kdy byla," napsala tehdy.

Navzdory své nemoci se snažila žít normální život, píše portál People. V roce 2022 se provdala za Michaela Knutsona. Den jejich svatby následně nazvala jako "ten nejlepší v jejím životě".

"Dostat rakovinu bylo to nejhorší, co se mi kdy stalo, ale v nejpodivnějších ohledech to bylo také to nejlepší. Stále žiji s rakovinou a s rodiči. Protože budoucnost je nejistá. Pokračuji ve své kariéře. Mám ve svém životě více lásky, než jsem si kdy dokázala představit. A vidím každý den jako dárek," řekla v roce 2022.

Samantha Weinsteinová:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.