Žena radikálně zhubla a změnila se k nepoznání. Vzdala se jedné neřesti

[chooze:gallery;value:31499]

Angela Dimmerová z anglického Bristolu v roce 2007 ztratila svého manžela Johna. Tehdy vážila 109 kilogramů. Pravidelně si totiž vychutnávala po večerech i několik skleniček vína. Její zdraví se však začalo rychle zhoršovat, měla problémy s pohybem a lékaři jí diagnostikovali cukrovku, píše portál Mirror.

"Dřív jsem ráda pila. Nejraději jsem měla červené a bílé víno. Nikdy jsem nepila v pondělí, protože se říká, že byste měli mít jeden suchý den. Ale další den jsem si dala už pár skleniček. O víkendech toho bylo i daleko více," přiblížila Angela.

[chooze:article;value:501357]

Týdně tak Angela vypila i čtyři lahve vína. Přestože nejedla příliš nezdravá jídla, na jejím talíři byly vždy velké porce. Sem tam si dopřála také fastfood. "Neměla jsem nakonec žádné sebevědomí a kupovala jsem si velké oblečení, abych skryla svou postavu. Nesnášela jsem chodit do obchodů, protože jsem nevěděla, jestli mi něco bude sedět. Měla jsem velkou velikost a bylo těžké najít něco, co by se mi líbilo," doplnila Angela.

Nakonec si uvědomila, že to takto už dál nejde. Motivací jí byla také dovolená v Dubaji. Vzdala se proto vína. "V mém věku to byl můj poslední pokus zhubnout, tak jsem se rozhodla, že zkusím dietu," vysvětlila Angela.

Nejenže následně zhubla a nyní váží 71 kilo, podařilo se jí také zatočit s cukrovkou, uvedl portál Daily Record. "Vzdala jsem se alkoholu a nyní nejím brambory a nepiju ani mléko," přiblížila Angela.

Dopředu ji pak hnala skutečnost, že se jí zmenšovala velikost šatů a váha se snižovala. "Naštěstí mám dobrou vůli. Když řeknu, že něco udělám, prostě to udělám. Takže je pro mě snadné dodržovat svůj plán," těší Angelu.

[chooze:article;value:488974]

"Je úžasné, že mohu chodit do obchodů s oblečením a kupovat si, co se mi líbí. Nosím věci, které bych si předtím nevybrala, a je tak zábavné nakupovat. Mám zcela nový šatník," uzavřela Angela s tím, že nyní jí nedělá problém se vydat několikrát týdně i na čtyřkilometrovou procházku.

Míra obezity u dětí roste. Více se dozvíte v následující reportáži:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.