Žena ztratila zásnubní prsten. Zpátky ho dostala neuvěřitelným způsobem

Smutný příběh se šťastným koncem. Tak by se dal popsat zážitek 36leté Lucy z Anglie, která nešťastnou náhodou ztratila tři vzácné prstýnky – zásnubní, po babičce a jeden, který dostala k 21. narozeninám.

Lucy si prsteny sundala jen na malou chvíli, píše deník Mirror. Čekala v autě na svou maminku, se kterou chtěly jet vybírat svatební šaty. Při čekání si Lucy prsteny sundala, položila na klín a namazala si ruce krémem. Příchod její matky ji ale rozptýlil, vystoupila z auta, aby jí otevřela dveře, a na prsteny zapomněla.

[chooze:article;value:486414]

​Když Lucy došlo, co se stalo, na svatební šaty už neměla ani pomyšlení. Společně s matkou se rychle vrátily na místo, kde ji vyzvedávala a kde musela prsteny ztratit, když jí spadly z klína během toho, co vstala. Nikde je ale nenašly.

Smutná Lucy se vrátila domů, ale její matka se nehodlala vzdát. Do okna vyvěsila papírovou ceduli, na kterou fixou celou situaci popsala a nálezce požádala o vrácení. Nabídla i odměnu. Pokračování příběhu je ukázkou toho, že zázraky se dějí.

[chooze:article;value:485208]

​O tři dny později matka Lucy zavolala. Ta pro deník Manchester Evening News řekla: "V práci jsem propukla v pláč, když mi mamka zavolala, aby mi řekla, že byly vráceny."

Tři pro Lucy nesmírně vzácné šperky našla 63letá Carmel Serridgeová, která v sousedství venčila svého psa. "Viděla jsem prsteny a zvedla jsem je ze silnice, ale až když jsem se vrátila domů, uvědomila jsem si, že jsou cenné," řekla.

O nálezu prý chtěla informovat na facebooku, ale bála se, že by se o ně přihlásil falešný majitel. Vylepené cedule v okně Lucyiny matky si všimla úplnou náhodou. "Spěchala jsem domů, abych je vrátila. Ulevilo se mi," řekla.

Ztracená fenka z Kalifornie se vrátila domů po dvanácti letech:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.