Žilková nese rozchod Agáty těžce. Se Soukupem měla velké plány

[chooze:gallery;value:29863]

Po několika týdnech spekulací šla Hanychová s pravdou ven a přiznala, že její vztah s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem skončil. Jenže její matka Veronika Žilková si další milostné zklamání dcery nechce připustit a o rozchodu odmítá jakkoliv komunikovat.

Když se jí redakce TN.cz zeptala na její reakci, skoro okamžitě zavěsila. "Ne, ne, ne, na shledanou," vyštěkla prudce herečka. Ale i během svého cvičení se tématu dotkla. "Jestli si myslíte, že budu něco komentovat, tak nebudu, budu cvičit," řekla naštvaně na instagramu. Není divu, že rozchod nese špatně, do Soukupa vkládala velké naděje a doufala, že jim to s Agátou vydrží.

[chooze:article;value:520684]

Hned ze začátku si totiž získal hereččiny sympatie. "Nebudu komentovat Agátu, ale z pana Soukupa jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. Já jsem to ještě u žádného svého manžela nezažila. Nikdy žádný chlap u mě, nebo u Agáty nádobí nemyl. Ředitel televize se zvedl a šel mýt nádobí, my jsme s Agátou obě dvě upadly, takže já tomu vztahu strašně fandím, protože si myslím, že má dobrý srdce," svěřila se před více než rokem Žilková Blesku.

Myslela si, že její dcera konečně našla toho pravého. "Já jsem zatím znala všechny partnery Agáty tak, že ji využívali, nebo z ní profitovali. Tento pán nemá zapotřebí, aby na ní mediálně profitoval. Vlastně jim strašně držím palce, oba jsou extravagantní, nekonvenční a oba dva jsou takoví pankáči, což miluju, takže bych byla strašně ráda, kdyby jim to nějaký čas fungovalo. Musím říct, že jako matka jsem nadšená,“ pokračovala herečka.

[chooze:article;value:520596]

Velké zklamání musí cítit i kvůli vnukovi Kryšpínovi. Myslela si, že Soukup pro něj bude skvělým mužským vzorem. "Další důvod, proč trošku nadržuji panu Soukupovi, je, že Kryšpín, který se cítí jako ochránce své matky, zatím se všemi partnery své matky měl problém, protože tu mámu nechtěl dát," vysvětlila v minulosti Žilková.

Jenže u Soukupa tomu bylo jinak, Kryšpín si ho okamžitě oblíbil a rád s ním trávil čas. "Když se objevil pan Soukup a hrál dvě hodiny s Kryšpínem ping-pong, tak pak přišel za mámou do kuchyně a řekl: 'Mami, všimla sis, že je podobnej Jamesi Bondovi?' Začal ho prostě brát, takže druhý pozitivní bod, držme jim palce," dodala herečka. I přes její vroucná přání však vztah krachl.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.