Zloděj se vloupal ženě do bytu. Nachytala ho, tak se ji pokusil znásilnit

Drzý zloděj v pražské ulici Na Křivce vnikl v pátek 6. října ženě otevřenými balkónovými dveřmi do bytu a začal krást. Ke svému překvapení se ale se ženou potkal na chodbě bytu. "Na 44letou ženu zaútočil a opakovaně ji udeřil do hlavy, především do obličeje," uvedla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Kromě toho se ženu pokusil znásilnit. Té se ale s násadou od vysavače podařilo ubránit. "Několikrát pachatele udeřila trubkou do hlavy. Po několikaminutovém boji se ženě podařilo utéct na chodbu a muž s odcizenými věcmi utekl balkónovými dveřmi," dodala Kropáčová.

Žena si z incidentu kromě strašlivého zážitku podle policistů odnesla také mnohočetná poranění a psychický šok. Zloděj z bytu odešel s kabelkou, peněženkou, hotovostí, platebními kartami a notebookem.

[chooze:article;value:524862]

Nyní po něm pátrají policisté, kteří se s žádostí o pomoc obrátili na veřejnost. "Jedná se o muže ve věku kolem 30 až 35 let, vysokého téměř 170 centimetrů a střední postavy. Hledaný měl snědou pleť, kulatý obličej, pleš, tmavé oči a silnější obočí," přiblížila policejní mluvčí. Na sobě měl v době krádeže tmavou bundu, šedé tričko a černé kalhoty. Mluvil prý s romským přízvukem.

Recidivista nejdříve ujížděl policii, pak se schoval na půdě pod skelnou vatou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.