Zoufalá Jitka Boho žádá o radu. Jak se balíte na hory, ptá se svých fanoušků

Krásná modelka Jitka Boho si užívá mateřství. K holčičce Rosálii, která letos šla do školy, přibyl do rodiny před necelými čtyřmi měsíci syn Tadeáš. Influencerka se tak najednou potýká s problémy, které dosud neznala. Požádala proto o radu své sledující. 

"Za chvilku přijde období zábavy, ale teď aktuálně mám ještě hodně práce s balením na hory. A teda mám pocit, že to nemá konce, a hlavně že bude něco chybět," svěřila se na svém instagramu bývalá královna krásy Jitka Boho.

[chooze:article;value:472537]

"Musela jsem to dost zredukovat, abychom se vešli i s kočárkem. Můžete mi prozradit, jak to děláte vy?" zeptala se bezradná Jitka Boho svých sledujících. Jako čerstvá dvojnásobná maminka se totiž ocitá v situacích, které v minulosti nemusela nijak zvlášť řešit.

Mnoho žen na sociálních sítích se ihned podělilo se svými zkušenostmi. "Vše, co není nutné a jde v případě potřeby koupit na místě, neberu," sdělila jedna ze sledujících Jitce svůj trik, jak se se všemi potřebnými věcmi vejde do auta.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený JITKA BOHO (@jitkaboho)

"Máme rakev a ještě velké auto. Prostě tři děti a ještě kočár no. Podle mě to s lyžemi bez rakve ani nejde. My ji používáme celoročně," poradila další z již ostřílených matek. Některé ze žen se však shodly, že po dětech musely změnit auto, aby se tam se všemi věcmi rodina naskládala.

Vše naštěstí dopadlo dobře a Jitka s dětmi na hory skutečně vyrazila. "Vyjeli jsme ’jen’ s půl hodinovým zpožděním. To si zaslouží metál, obvykle je to totiž kolem hodiny," zavtipkovala modelka na instagramu.

Podívejte se na dojemné video. Leoš Mareš rozesmál svou roztomilou dcerku:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.