Zpěv Václava Neckáře je v ohrožení. Máme ale jiné plány, přiznal bratr Jan

[chooze:gallery;value:31363]

​Jan Neckář se podělil o informaci, jak se teď daří jeho staršímu bratrovi Václavovi. Aktuálně je v lázních a zdá se, že místní procedury na něj mají pozitivní účinky. "Václav je momentálně v lázních. Myslím si, že už je to lepší," svěřil se TN.cz Jan.

Otázkou však bylo, zda zpěvák vystoupí na vzpomínkovém koncertě pro Naďu Urbánkovou, který se koná ve čtvrtek. "Tam se bohužel nedostane, tam ještě ne," vysvětlil bratr zpěváka. Zatím totiž neví, zda se Neckář ke zpěvu bude moci vrátit. "To vám teď neřeknu, to zatím nevíme. Uvidíme, necháme to na vývoji," ozřejmil Jan, který se také živí muzikou.

[chooze:article;value:546849]

S bratrem jsou v pravidelném kontaktu a plánují nadcházející akce. "Já jsem s ním teď zrovna mluvil. Domlouvali jsme se akorát na tom, že 8. června budeme křtít knížku. Je to Hrabalova knížka. Budeme vzpomínat na Skřivánky na niti a Ostře sledované vlaky," popsal Neckářův bratr.

Ještě před několika týdny mu přitom zdraví bratra dělalo starosti, Václavovi totiž nebylo dobře. "Je to takový konstantní stav, který se nevyvíjí moc dobře. Je to prostě stáří, co se dá dělat, ty neduhy se na nás podepisují. Špatně se mu chodí a hodně odpočívá," prozradil před časem Jan.

Zpívat nepřestanu, slibuje Neckář. Z jeviště by mě museli odstřelit (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.