Zpověď o holkách i Hitlerovi: Mladý herec seriálu Sex O´Clock se stává hvězdou

Vtipný seriál ze života se těší velkému úspěchu a z mladých, talentovaných herců se stávají idoly. Málokdo z nich ale čekal, že úspěch přijde tak rychle a v takové intenzitě. "Mě to strašně překvapilo. Doufal jsem, že to bude mít úspěch, ale lidé mi psali už po prvním dílu, že to zbožňují, a začalo to trendovat na sociálních sítích," překvapilo Maxmiliána Kocka.

Dobrým znamením byl už scénář, od kterého se mladík nemohl odtrhnout. "Když mi přišel scénář, tak jsem se do něj úplně zamiloval. Byl jsem zrovna na dovolené, ale přečetl jsem všech těch deset dílů najednou jako knížku, úplně jsem zapomněl, že v tom mám hrát," zavzpomínal herec, který v seriálu ztvárňuje hlavní roli.

Osmnáctiletý Max má nyní celý zástup nápadnic, některým i odepisuje. "Když mi napíšou hezkou zprávu, na které si dají záležet, tak odepíšu. Jednou jsem odepsal holčině, která mi psala, že stejně ví, že nikdy neodpovím. Tak jsem jí napsal, že občas odpovídám. Pak se ale stalo, že když jsem jí třeba půl dne nenapsal, tak mi psala, že už se s ní nebavím. Já na to, že se přece neznáme," popsal své zkušenosti. 

[chooze:article;value:498537]

​Jedna věc je odpovědět na zprávu, otázkou ale je, zda u něj dívky, které mu fandí, vůbec mají šanci. "Šanci u mě? Tak to nevím, vlastně jsem nad tím nikdy nepřemýšlel. Většinou jsem holky balil já, ne ony mě. Psaly mi fanynky, ale neviděl jsem v tom, že by se mnou chtěly něco mít. A hlavně těm holkám je pod 15. Měl jsem veřejnou generálku jednoho představení a pak se se mnou fotilo dvacet malých holčiček," řekl se smíchem Kocek.

V tom, jaký je jeho typ, zatím herec jasno nemá. "Já jsem v hrozně věcech nerozhodný a holky jsou jedna z nich. Prostě žádný typ. Chci, aby ta holka byla sama sebou, byla hodná a tak. Líbí se mi brunetky, blondýnky i zrzky," začervenal se herec.

[chooze:article;value:502949]

​Rozhodně by ale chtěl pokračovat v herectví. "Už dlouho říkají, že když si ulíznu vlasy, vypadám jako Adolf Hitler. Je to hrozná postava, ale bylo by zajímavé si ji zkusit zahrát. Také mám hrozně rád Jima Carreyho, tak toho bych si chtěl zahrát," doplnil herec.

Kocek studuje druhý ročník Pražské konzervatoře a herecké nabídky se mu jen hrnou. Jak to zvládá skloubit se školou? "Bylo to někdy náročné, protože během školy jsem točil třeba pět dnů, dorazil jsem do Prahy a pak zase zpátky domů. Ale když jsem pak skončil, tak jsem nevěděl, co sám se sebou," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.