Zuzana (†45) se radovala z dárku, odpoledne ji našli mrtvou v kufru auta

"Podle prvotních informací měla jet 45letá řidička autem Hyundai Getz z obce Štvrtok na Ostrove směrem na Bratislavu. Z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru a s vozidlem spadla do zavlažovacího kanálu," uvedli trnavští policisté na facebooku.

Tragédie se stala minulou středu, tři dny po Zuzaniných narozeninách. Ráno ji ještě stihl potěšit přítel dárkem, odpoledne už nedýchala. Její blízcí nechápou, co se mohlo stát, píše portál Pluska. "Její dcera mi to přišla oznámit a byla jsem z toho úplně v šoku. Já si myslím, že se jí strhl volant, když řídila," řekla ženina kamarádka.

[chooze:article;value:516958]

Pomoct řidičku z auta vysvobodit přiběhli jako první kolemjedoucí. Vůz vyprostil z příkopu bagr, který místem náhodou projížděl. Tělo Zuzany bylo v kufru. Policie pracuje s variantou, že jí nešly otevřít dveře, a tak se pokoušela dostat se ven zadem. Zuzanino okolí ale nechce věřit, že v autě byla sama.

"Dopravní nehoda je nadále ve stadiu policejního vyšetřování a policie přibrala další znalce. Výsledky znaleckých zkoumání zatím nejsou k dispozici," sdělila policejní mluvčí Mária Linkešová.

[chooze:article;value:515706]

Podle zdroje zmíněného webu mělo být příčinou smrti utonutí. "Soudní pitva prokázala přítomnost alkoholu – 1,85 promile," dodala Linkešová.

Podezřelé je i to, že po smrti Zuzany se na facebooku objevil její falešný profil. "Komentoval jejím jménem příspěvky, lajkoval je. Prý psal i nějakým lidem. Už je ale odstraněný," dodala kamarádka.

Nehoda na Chrudimsku. Při střetu dvou aut zemřela mladá řidička:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.