Hanychová a Soukup zuří. Z vily ve Španělsku jim ukradli věci za statisíce

[chooze:gallery;value:29863]

​Pohodové léto se změnilo v noční můru. Luxusní vilu ve španělské Marbelle, kam jezdí Agáta s partnerem Jaromírem Soukupem i dětmi, vykradli! "O případu jsem byl informován konzulární službou české diplomacie," řekl redakci TN.cz ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti). 

Sama Hanychová nepřímo potvrdila, že takový problém aktuálně řeší, nechtěla se k němu ale blíže vyjádřit. "Já vám k tomu nebudu nic říkat," reagovala Agáta na dotazy redakce TN.cz. O situaci ví i její matka herečka Veronika Žilková, která se vyjádřila v podobném duchu. 

Později ale potvrdila, že do jejich domu se skutečně dostal zloděj. "Ano, vykradli nás... Vzali mi zbytek mých šperků, co mi neukradli před třemi lety v Praze... Snad to někomu pomohlo, hodinky můžu mít i v mobilu. Nelpěte na věcech," napsala na instagram Hanychová.

[chooze:article;value:517804]

Podle informací redakce TN.cz zloději odcizili věci v řádu vyšších statisíců korun. Případ řeší česká ambasáda i španělská policie. "Diplomaté z velvyslanectví v Madridu se spojili s policií a honorárním konzulátem v místě a poskytli obvyklou konzulární asistenci jako každému občanovi, v případech rozdíly neděláme," doplnil Lipavský.

"Ambasáda nám nijak nepomohla, španělská policie funguje šíleně, ale já teď raději řeším teplotu svojí dcery," dodala Hanychová.

Jinak je ​naštěstí celá rodina v pořádku a nedotklo se to nijak zásadně jejich letního programu. "V pořádku jsme a teď jsme zrovna na pláži," nechala se v pátek před polednem slyšet Agáta, která pak sdílela ve svém instagramovém příběhu několik fotografií dcer Rozárie a Mii. 

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.