Oblíbený český spisovatel skončil v nemocnici. Kvůli zranění musel pod kudlu

Ještě před pár týdny si užíval Hartl jarní prázdniny na horách s rodinou. Dovolená se ale bohužel neobešla bez úrazu. Spisovatel se nyní fanouškům na sociálních sítích svěřil, že musel dokonce podstoupit operaci.

"Po únorovém lyžování s Ájou se mi pokazilo koleno a musel jsem ho teď svěřit ortopedické opravně. Takže místo velikonočního lyžování na ledovci budu polohovat nohu na chalupě," napsal Hartl ke snímku, na kterém sedí u stolu s nohou v ortéze na židli a drží berle.

Náladu mu to ale rozhodně nezkazilo. "Už se těším, že na chalupě upletu s Hynkem pomlázku a budu s ní Martinku a Áju honit o berlích. Doufám, že bude hezky, aby se mi ty berle nebořily do bahna," vtipkoval Hartl.

Fanoušci doufají, že se dá brzy dohromady a bude v pořádku. "Patriku, ty si to tedy umíš načasovat! Ale asi lepší teď než na ledovci. Příjemné stonání a veselé Velikonoce," popřála jedna z příznivkyň na síti. "Tak brzké uzdravení a na chaloupce si to, rodinko, užijte," přidala se další.

[chooze:article;value:546382]

Někteří si navíc neopomněli udělat z oblíbeného spisovatele legraci. Na fotografii to totiž vypadá, že jednu nohu má v ortéze, zatímco druhá, kterou má pokrčenou, mu končí u kolene. "Jedna noha pokažená, druhá amputovaná. Přeji brzké uzdravení," vtipkovala jedna fanynka. "Pane Hartle, klidně můžete tvrdit, že levou nohu bylo nutno amputovat a tu pravou se pokusí zachránit. Tak ať se vše podaří," popřála další.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.