Utajený převoz do nemocnice! Veronika Žilková bojovala o život

Rok začal pro 61letou Veroniku Žilkovou hororově. Herečka před dvěma týdny těžce onemocněla a neobešla se bez pomoci lékařů.

Zdravotní komplikace přiznala na instagramu. "Já jsem byla docela vážně nemocná a jsem moc ráda, že se mi to podařilo utajit. Byla jsem týden v nemocnici. Strašně děkuju vojenské nemocnici a mladému panu doktorovi, který mi zachránil život. Přišlo to ze vteřiny na vteřinu," svěřila.

Žilková už je naštěstí zase plná síly. "Včera (v neděli) jsem dobrala všechny léky, dneska (v pondělí) jsem byla na kontrole a můžu konečně zase cvičit," uvedla.

[chooze:article;value:485971]

Obrovskou oporu má herečka v 17leté dceři Kordule. "Taky jsem chtěla poděkovat Kordulce. V době, kdy jsem byla týden v nemocnici, tak se tady skvěle starala o štěňátka. K tomu přinesla nádherné vysvědčení, takže jsem na ni moc pyšná, že to všechno zvládla," uzavřela Žilková.

Té pravděpodobně nepřidaly ani půtky s nejstarší dcerou Agátou Hanychovou kvůli volbám. Modelka patří k zarytým příznivcům Andreje Babiše (ANO), zatímco Žilková dala svůj hlas vítězi a budoucímu prezidentovi Petru Pavlovi.

Veronika Žilková se těší na čtvrté vnouče: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.