Žádná Kate! Královská rodina prý ukázala dvojnici se špatně nasazenou parukou

[chooze:gallery;value:34995]

Fotografové zachytili princeznu v autě poblíž hradu Windsor v pondělí kolem deváté hodiny ráno. Auto řídila její matka Carole Middletonová. Princezna seděla na sedadle spolujezdce a maskovala se tmavými slunečními brýlemi. Podle toho, jak se tvářila, neměla z fotografů velkou radost.

Ačkoliv snímky, které zveřejnil portál TMZ, nejsou příliš kvalitní, někteří lidé jsou přesvědčeni o tom, že se jedná o dvojnici Kate. Jeden z princezniných fanoušků si například všiml toho, že Kate na snímcích nemá mateřská znaménka, píše web ShowBuzz.

[chooze:article;value:544762]

"Tohle není Kate. Všechna její mateřská znaménka jako kouzlem zmizela. Publikovat tuto fotku v USA je jen hloupá taktika, jak umlčet Američany, kteří si z ní dělali legraci," napsal na twitter.

"Vážně, kdo je pod touhle špatně nasazenou parukou," zněl další z příspěvků na sociální síti X. Princezna si podle fanoušků na fotografiích totiž vůbec není podobná.

Princezna se na veřejnosti objevila naposledy o Vánocích. V lednu poté podstoupila blíže nespecifikovanou operaci břicha a dva týdny strávila v péči lékařů na soukromé londýnské klinice. Od té doby pokračuje v domácí rekonvalescenci v jejím domě v Adelaide Cottage ve Windsoru.

[chooze:article;value:544730]

Podle Kensingtonského paláce by se měla princezna zotavovat dobře. Blížší informace ohledně jejího stavu ale palác odmítá komentovat a nevyjadřuje se ani její manžel princ William. 

Končí spekulace o zdraví Kate. Zásadní prohlášení Kensingtonského paláce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.