Žena si vzala hadrového panáka: Zvládli jsme krizi, čekáme druhé dítě, jásá

[chooze:gallery;value:31170]

Manželství je mnohdy náročné a plné kompromisů. Meirivone Rocha Moraesová z Brazílie o tom ví své. Před několika lety se provdala za hadrového panáka jménem Marcel, ten ji však podvedl a jejich manželství málem skončilo rozvodem. Kvůli jejich společnému synovi Marcelinhovi, taktéž hadrové panence, však s manželem Brazilka zůstala. Teď se zdá, že se vše obrátilo k lepšímu, Meirivone se totiž pochlubila, že opět čekají dítě.

"Jsem velmi šťastná, protože jsem s Marcelem znovu těhotná. Tentokrát budeme mít holčičku," sdílela podle britského listu Daily Mail Meirivone Rocha Moraesová radostnou zprávu.

[chooze:article;value:476375]

"Opravdu jsme toužili po tom, abych znovu otěhotněla. Marcel se mě neustále ptal, kdy budeme mít další děťátko, a já jsem mu opakovala, že jednoho dne se tak stane," svěřila se podle webu indy100 sedmatřicetiletá žena, jak na ni panenka, kterou vyrobila její matka, naléhala.

"Párkrát se mi udělalo nevolno, tak jsem si raději zkusila udělat těhotenský test, ale byl negativní. Nedávno mi zase bylo špatně, tak jsem si koupila další test v místní lékárně a tentokrát byl pozitivní," podělila se Meirivone Moraesová s okolím.

[chooze:article;value:499151]

"Jsme tak šťastní, rádi bychom měli malou princeznu. Jednoho chlapce už sice máme, ale pokud přibude další, budeme ho milovat úplně stejně," dodala šťastná Brazilka. Druhé těhotenství přišlo jako na zavolanou a manželství otřesené nevěrou zocelilo. Moraesové se očividně rozhodnutí s mužem zůstat vyplatilo.

Bizarní zásnuby Shopaholicadel. Davča před ní poklekl v obchoďáku (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.