Nová jarní kolekce Lapuan Kankurit a zázraky přírody

Finská textilka Lapuan Kankurit nám tentokrát ve své jarní kolekci přináší kousek lesního tajemství. Ve spolupráci s talentovaným finským ilustrátorem Teemu Järvim, od kterého na Terve najdete nádherné plakáty (už jsme o nich psali), vytvořili úžasnou kolekci kuchyňského textilu.

lapuankankurit_kettu_x_teemu_jarvi_towel_white-black

Ilustrace sovy, lišky, losa nebo šišek působí na kuchyňských zástěrách, utěrkách, běhounu a chňapkách tak přirozeně, že je z nich téměř cítit vůni lesa a slyšet zvuky zvířat. Kombinace prvotřídního lnu a biobavlny společně s krásnými černobílými motivy dělá z nové kolekce opravdový skvost do vaší kuchyně a jídelny, ať už ji ladíte do skandinávského nebo vesnického stylu. Celou kolekci najdete k předobjednání zde, skladem bude od 22.3.

lapuankankurit_huuhkaja_oven_glove_x_teemu_jarvi_white-blackkettu_essu_2lapuankankurit_poro_x_teemu_jarvi_apron_white-blacklapuankankurit_kapy_x_teemu_jarvi_tablemat_white-black_1lapuankankurit_kapy_x_teemu_jarvi_runner_white-black_2lapuankankurit_kapy_runner_and_huuhkaja_towel_x_teemu_jarvi_white-black_1lapuankankurit_kapy_runner_and_huuhkaja_towel_x_teemu_jarvi_white-black_3

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://blog.terve.cz) zde.